TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

 

NIEUWSBRIEF

JANUARI

 

Jaarmarkt Steenwijk verplaatst naar zondag

De Jaarmarkt Steenwijk van dinsdag 9 April (Zendemarkt) wordt verzet naar zondag 14 april 2013. Dit naar aanleiding van vele verzoeken, omdat men verwacht dat het 14 april gelijk met de Koopzondag nog meer bezoekers zal trekken. In de praktijk blijkt dat de Koopzondagen in Nederland vaak heel veel publiek trekt, waardoor de koopkracht op de markt nog meer zal toenemen.

Een “oude” traditie is niet iets wat wij bedacht hebben om te verplaatsen, maar wij moeten wel realistisch zijn en tot de conclusie komen dat er in veel steden en grote dorpen grote successen geboekt zijn, waar wij als TG Promotions niet in achter kunnen blijven, door de markt gelijk met de koopzondag in Steenwijk te organiseren.

Vroeger tijdens de jaarmarkten waren de scholen dicht en kreeg het personeel vrij van hun werkgever, helaas is dit al jaren niet meer het geval en een snipperdag nemen voor een markt dat doen de meeste mensen niet meer.

Wij als organisatiebureau willen een markt met veel publiek en zullen dus ook mee moeten gaan in deze tijd. Over deze verandering is heel serieus gekeken door deskundige mensen met veel ervaring en veel kennis van dit soort zaken.

Met pijn in het hart nemen wij afscheid van de dinsdag, maar de tijd mag ook in Steenwijk niet stil staan en wil Steenwijk in de belangstelling blijven zullen we met de tijd mee moeten gaan.

Met vriendelijke groet,

Markt collega en organisator Theo Geelkerken

Mocht u voor de markt een (voorlopige) bevestiging hebben ontvangen, wordt deze automatisch omgezet naar zondag 14 april. Indien u deze datum niet kunt of om andere redenen niet wilt deelnemen, ontvangen hiervan graag een e-mail.

Wanneer u nog vragen en/of opmerkingen heeft, neem dan contact op via onze website: www.tg-promotions.nl

Ga direct naar onze website: www.tg-promotions.nl

TG Promotions heeft aan het opstellen en verzenden van dit e-mail bericht (met bijlagen) de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat dit bericht onvolledig is, onjuistheden bevat, niet voor u is bestemd en/of te laat wordt ontvangen. TG Promotions aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid.

Dit is een geautomatiseerd bericht, beantwoorden is niet mogelijk. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.