TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

 

NIEUWSBRIEF

NOVEMBER

**Sinterklaasmarkt Leeuwarden**

Al verschillende jaren organiseert TG Promotions i.s.m. Winkeliersvereniging Camminghaburen te Leeuwarden een Sinterklaasmarkt. Dit jaar wordt de markt georganiseerd op zaterdag 23 november. Voor deze markt zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Helaas is het op deze markt niet mogelijk om te komen met verkoopwagens.

Naast het aanbod van Ambulante handel, zullen de winkeliers ook deelnemen aan deze markt. Opgave kan via onze website!

**Sinterklaasmarkt Emmeloord**

Ook al een aantal jaren in onze agenda te vinden. De Sinterklaasmarkt aan de Zuiderkade in Emmeloord. De Zuiderkade is een winkelcentrum in Emmeloord met grote winkelketens o.a. Action, Lidl, Aldi etc.

Voor alle duidelijkheid wordt de markt georganiseerd op 30 november. De datum stond eerder gepland op 16 november, vroeg dit jaar is dit aangepast.

U kunt zich nog aanmelden via onze website! 

**KERSTMARKTEN**

Is uw december maand al ingevuld met markten??? TG Promotions heeft een aantal kerstmarkten op haar programma!!

zie hiervoor onze website: www.tg-promotions.nl

Eerst volgende markten:

•  Zaterdag 23 november 10:00-17:00 Sinterklaasmarkt Leeuwarden 8925 CJ WC Cammingaburen •  Zaterdag 30 november 10:00-17:00 Sinterklaarmarkt Emmeloord 8301 AR Zuiderkade •  Zondag 01 december 12:00-18:00 Sinterklaasmarkt Harlingen 8861 BD Centrum

Voor deze markten zijn nog plaatsen vrij in diverse branches. Wilt u meer informatie of reseveren, gaat u naar: www.tg-promotions.nl

Ga direct naar onze website: www.tg-promotions.nl

TG Promotions heeft aan het opstellen en verzenden van dit e-mail bericht (met bijlagen) de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat dit bericht onvolledig is, onjuistheden bevat, niet voor u is bestemd en/of te laat wordt ontvangen. TG Promotions aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid.

Dit is een geautomatiseerd bericht, beantwoorden is niet mogelijk. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief op onze website: www.tg-promotions.nl (in de menubalk: Nieuws)

 

 

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.