TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

Appelscha - Boerenstreek

Sinds jaar en dag is Appelscha een grote toeristische trekplaats. Er zijn wandelroutes in de buurt, fietsroutes, campings en verschillende horeca bedrijven en een heel groot natuurgebied.

Er is volop gratis parkeergelegenheid wel voor zo'n 1000 auto's. Ook de Boerestreekmarkt trekt iedere keer veel bezoekers. Iedere markt zij er vele kooplui aanwezig, om hun waar aan de man te brengen. Zij komen uit de omgeving en ver daar buiten. Er zijn diverse keren gratis attracties voor jong oud. Vele zijn hier al bekend met de schitterende omgeving en de gezellige horeca. Voor gezellige terrassen en een hapje en een drankje kun je altijd goed terecht aan de Boerestreek.

Het is dan ook zo dat Stichting SA3 uit Appelscha met het bekende organisatie bureau TG Promotions uit Nijeveen iedere veertien dagen voor een stukje extra gezelligheid zorgt en in zomermaanden iedere week. TG Promotions met de gezamenlijke horeca, heeft al 25 jaar lang een zeer goede reputatie. De toegang tot de markt en de kinderattracties en het parkeren is altijd gratis, dus wilt u een gezellige dag hebben kom dan beslist. Als extra’s is er een versmarkt van consumptie, zoals: Groente, Fruit, Brood, Banket, Koek, Chocolade, Verse Poeliers Kip, Gegrilde kippen, Kaas, Worst, etc. Dus ook op zondag voldoende eten. De Bloembollen en de planten zijn ook weer aanwezig!


 

Tijd: 11.00-17.00
Bijdrage €5,00
Aantal kramen: 60 - 90 stands
Locatie: Boerenstreek

Foto's

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.