TG Promotions, het organisatiebureau voor jaarmarkten en braderieën

Komende markten 2017

 

 


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag 
Expohallen 
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00


Iedere Zondag
Expohallen
Westerbroek

10.00 - 17.00Al deze markten zijn via één van de agenda's te boeken.

Steenwijk - Jaarmarkt

In de praktijk blijkt dat de Koopzondagen in Nederland vaak heel veel publiek trekt, waardoor de koopkracht op de markt nog meer zal toenemen.

 

 Een “oude” traditie is niet iets wat wij bedacht hebben om te verplaatsen, maar wij moeten wel realistisch zijn en tot de conclusie komen dat er in veel steden en grote dorpen grote successen geboekt zijn, waar wij als TG Promotions niet in achter kunnen blijven, door de markt gelijk met de koopzondag in Steenwijk te organiseren.

 Vroeger tijdens de jaarmarkten waren de scholen dicht en kreeg het personeel vrij van hun werkgever, helaas is dit al jaren niet meer het geval en een snipperdag nemen voor een markt dat doen de meeste mensen niet meer.

 Wij als organisatiebureau willen een markt met veel publiek en zullen dus ook mee moeten gaan in deze tijd. Over deze verandering is heel serieus gekeken door deskundige mensen met veel ervaring en veel kennis van dit soort zaken. Met pijn in het hart nemen wij afscheid van de dinsdag, maar de tijd mag ook in Steenwijk niet stil staan en wil Steenwijk in de belangstelling blijven zullen we met de tijd mee moeten gaan.

De binnenstad van Steenwijk staat in het voorjaar en najaar vol met kramen. Dan vinden de traditionele Jaarmarkten plaats met meer dan 140 kramen. Op het Steenwijkerdiep staat dan een grote kermis.

 Ieder jaar is de paarden- en ponymarkt in de Koningstraat in Steenwijk niet meer weg te denken. Het aantal paarden en pony‘s op de Jaarmarkten groeit jaarlijks.

 En nieuwe evenement tijdens de jaarmarkt is een grote paardendefilé in de Goeman Borgesiusstraat.

 Tijdens de jaarmarkten vindt u ook de standwerkers in de binnenstad!


Tijd: 09:00 - 17:00
Aantal kramen: 125 - 150 stands
Locatie: Centrum / Kornputsingel Steenwijk

Foto's

Copyright © 2008 - 2015. All Rights Reserved.